Kesyttömien Kabaree #3 - Helsinki 17.3.

12,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Tapahtuman uusi päivä on 17.3.2021

Yleisötilaisuuksia ei edelleenkään suositella järjestettäväksi johtuen koronatilanteesta eri puolilla Suomea. Joudumme jälleen kerran siirtämään tapahtumaa, mutta toiveikkaana olemme asettaneet maaliskuulle uuden päivän. 

Hankitut liput ovat sellaisenaan voimassa 17.3., mutta jos uusi keikkapäivä ei sovi, liput hankkineille hyvitetään pääsylipun hinta. Tässä tapauksessa ottakaa yhteyttä osoitteeseen myynti@ihkubar.fi.

Pahoittelemme tilannetta!

****

Lämpimästi tervetuloa viettämään Ihkua iltaa kabareetunnelmissa burleskitaiteesta nauttien. Kesyttömien Kabaree #3 tarjoilee ennennäkemätöntä estradilla esitellen uusia artisteja ja tuoreita numeroita. Tapahtuma on tarkoitettu niin vannoutuneille burleskifaneille kuin myös satunnaisille kiinnostuneille ohikulkijoille. Tule ja ihastu!

Tapahtuma Facebookissa:
facebook.com/events/651740838677094

Illan tähtiartistit:
Goldie Starlett
Kleine Feder
Poison Daisy
Salty Liquorice

Stage kitten: Clara Les Kittens

Juontajana: Jron Feder

Ovet 19:00
Showtime 19:30
Liput ennakko 12€ / ovelta 15€
K20

Tapahtumaan myydään rajallisesti lippuja ja kaikille on istumapaikka tapahtumassa. Pyydämme yleisöä huomioimaan hyvän käsihygienian, suosittelemme maskin käyttöä ja toivomme saapumisen tapahtuman hyvissä ajoin, ettei tilaan muodostu jonoja. Saavuthan paikalle vain terveenä!